Poartă o rochie roșie în noaptea dintre ani

rochie-roșie

Săptămâna trecută, am văzut un reportaj la televizor despre alegerea rochiei pentru seara de revelion. Mi s-a părut prematur să cauți o rochie cu 2 luni înainte, dar cred că logica feminină e absolut normală.

Dacă lași pe ultima sută de metri căutarea rochiei perfecte, cu siguranță nu vei găsi ceea ce dorești, ca să nu mai spunem că în preajma sărbătorilor prețurile cresc. Astfel, am pornit și eu în căutarea rochiei perfecte pentru a arăta ireproșabil în noaptea dintre ani. Tot timpul aleg varianta online, căci astfel sunt sigură că voi găsi ceea ce caut, totul din confortul propriei case.

Să alegi rochie perfectă este o adevărată provocare. Femeile au devenit din ce în ce mai pretențioase, iar când vine vorba despre o petrecere, nu vor să treacă neobservate, ci să fie în centrul atenției.

În seara dintre ani, culorile pe care stiliștii le recomandă sunt  roșul, argintiul și auriul. Desigur, nu trebuie să urmezi întru totul trendurile, ci să alegi acele piese vestimentare în care te simți bine, dar care să te facă să arați ireproșabil.

E foarte greu să alegi dintre atâtea modele de rochii de seara, eu pe puțin mi-aș comanda vreo 10, dar până să câștig la loto, mai e cale lungă, de aceea vă prezint câteva modele care mi-au atras atenția.

Recunosc că sunt fană a culorilor tari, de aceea aș alege oricând o rochie roșie. Cred că este una dintre culorile, care te scot în evidență foarte bine, și care te încarcă instantaneu cu energie. Se spune că dacă porți ceva roșu în seara dintre ani, o sa ai noroc în anul care vine.

Rochia de mai jos chiar este una dintre acele rochii de ocazie pe care ți-o dorești cu ardoare, și o adaugi pe nerăsuflate în coșul de cumpărături. E un model simplu, dar care te cucerește prin combinația de culori și eleganța desăvârșită.

Aș  merge și pe varianta unei rochii lungi, iar dacă aceasta e din dantelă și roșie, atunci e perfectă.

Recunosc că sunt fană a rochiilor baby doll, de aceea mi-a atras atenția și aceasta rochie de ocazie.

E foarte greu să mă decid ce rochie să aleg dintre cele 3 de mai sus de pe site-ul Fashion24, pentru că toate sunt superbe. Fashion24 este un site online unde găsești rochia perfectă pentru fiecare ocazie din viața ta.

DE CE AȘ CUMPĂRA DE PE FASHION24?

  • prețurile sunt accesibile.
  • transportul este gratuit la comenzi de peste 199 lei
  • aici găsești o gamă variată de modele de rochii: rochii nuntă, rochii ocazie, rochii de seară.
  • indiferent de stilul tău, vei găsi rochii adaptate pentru toate gusturile și ocaziile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation