Mobilier horeca pentru restaurantul meu – Merită Cumpărată de la ei?

Mobilier-horeca

Motto: ,, Ține cu dinții de visele tale! Dacă visele mor, viața devine o pasăre cu aripile frânte, ce nu poate zbura.” Langston Hughes

Se spune că în viața dacă își dorești ceva cu adevărat ți se poate întâmpla. Pe lângă dorința, mai este și munca pe care o depui pentru a-ți îndeplini visele. Nimic nu e întâmplător în viață, iar când Dumnezeu aduce doi oameni împreună o face cu un scop.

Visul comun al meu și iubitului meu este acela de a ne construi o casă. Pe lângă casă, ne-am dori să ne deschidem un mic restaurant, ba chiar și o pensiune. Cu siguranță, nu e un vis simplu de realizat, necesită timp și mulți bani, dar cred cu tărie, că atunci când muncești, lucruri bune ți se întâmplă.

E foarte important ca atunci când pornești un proiect de o așa anvergură să apelezi la oameni profesioniști care să te susțină. Desigur, după ce termini construcția, cu toate finisajele și interioarele, râmâne partea de design interior. Nu poți lăsa la întâmplare acest aspect, atunci când vrei ca localul tău să aibă un aer aparte.

Ne gândeam la un restaurant micuț și discret cu un aer chic, modern, în culori calde.

Răsfoind paginile site-ul EVO horeca am găsit multe modele de mobilier pentru restaurante, de la scaune până la canapele, mese și blaturi cam tot ce ai nevoie pentru a crea un spațiu de vis.

Să creezi un spațiu în care oamenii să se simtă bine și să își dorească să revină cred că este visul oricărui patron. Oamenii din ziua de azi sunt din ce în ce mai pretențioși atunci când aleg un restaurant. Pe lângă mâncarea bună, contează și atmosfera. Degeaba mâncarea e bună dacă localul arată ca o dugheană de cea mai joasă speță. Și reciproca e valabilă. Trebuie să fie un echilibru între serviciile oferite, modul de prezentare și atmosferă.

Pentru restaurantul meu m-am gândit la un design ca cel de mai jos cu mobilier horeca desigur.

Pentru decorarea localului s-au folosit multe elemente care îmi plac foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation