Investeste in frumusetea ta

investeste-in-frumusetea-ta

De când mă știu am fost mereu nemulțumită de felul în care arăt. Chiar dacă nu am fost niciodată grasă, parcă noi, femeile, avem tot timpul nemulțumiri atunci când ne privim în oglindă. Să fie oare oglinda defectă?

Partea care mă nemulțumește la mine este burtica. Mdaaa, de fiecare dată când mă îngraș, mai pun pe burtică, de parcă toată grăsimea s-ar acumula aici :))

Recunosc, că sunt tare comodă în materie de sport, deși nu mi-ar strica o tonifiere musculară rapidă.

Am aflat de un nou mod de antrenament care produce rezultate vizibile  în doar câteva ședințe.

Mirrors Beauty Salon vine în sprijinul frumuseții cu antrenamente bazate pe tehnologia JustFit. Este cea mai nouă tehnologie în materie de tonifiere musculară care folosește electrostimularea musculară. Adio fire, bun venit tehnologia wireless care accelerează procesul de eliminare a grăsimilor. Într-o ședința de 20 minute, poți pierde până la 700 de calorii, echivalentul a două ore de sală intensă.

De ce aș alege tehnologia JUSTFIT?

  • pierzi rapid kilograme, în 10 ședințe ajungi să scapi de 1 kg de grăsime, adică pierzi până la 2 măsuri la haine.
  • antrenamentul este ideal pentru persoanele ,,leneșe” ca mine care își doresc rezultate vizibile într-un timp cât mai scurt.
  • nu pierzi doar kilograme, ci îți tonifiezi și musculatura.
  • scapi de durerile de spate.
  • adio celulită, căci antrenamentele de tonifiere musculară combinate cu remodelare corporală, te ajută să scapi de aspectul de ,,coaja de portocală”

Cred că știu clar ce îmi doresc de Moș Nicolae, clar ședințe de remodelare corporala si eliminarea celulitei desigur pentru a arată impecabil în rochia de Revelion, ca să nu mai aud așa zisele prietene: Da, normal că nu mai ai aceeași siluetă ca în liceu, că doar ai un copil? Nu-i așa că asta e pură răutate dragele mele?

Pentru că ne dorim să fim mereu frumoase, Mirrors Beauty Salon vine în sprijinul oricărei femei care își dorește să arate impecabil la orice vârsta. Dr.Cristina Bejan este medic primar în chirurgie estetică cu o experiență de peste 20 de ani, care oferă tratamente specializate pentru orice problemă de ordin estetic. Mă tentează injecțiile cu acid hialuronic, botox nu pentru vreo mărire de buze, ci pentru riduri, am înțeles că fac minuni pentru riduri.

Am tot auzit, că frumusețea vine din suflet, dar când moștenirea genetică nu te ajută, și de la 30 de ani începi să ai riduri sau să pui kilograme în plus,  e timpul să investești în frumusețea ta. Îmi place că la Mirrors Beauty Salon, indiferent de ce nemulțumire ai legată de aspectul fizic, echipa de specialiști vine în sprijinul tău cu soluții reale,  adecvate pentru orice tip de problemă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation