Noutăți Adona – Ce poți Cumpăra?

genti-dama

Nouă femeilor, ne place să fim mereu diferite, căci schimbarea este impregnată în natura noastră. Hainele sunt ușor de asortat, dar tot timpul avem nevoie de pantofii și geanta potrivită ținutei.

Sunt genul de persoană care trebuie să fie asortată din cap până în picioare, de aceea geanta are rolul ei pentru un look deosebit. Niciodată nu ai prea multe genti sau pantofi, așa că niciodată nu zic nu când primesc un astfel de cadou.

Pentru mine, geanta perfectă trebuie să fie destul de încăpătoare, practică, modernă și ușor de asortat.

De cele mai multe ori să alegi geanta perfectă dintre atâtea genti dama, poate fi o adevărată provocare. E foarte greu să alegi de pe site-ul Adona, pentru că sincer, eu le-aș alege pe toate. Vă povesteam despre prima mea geantă Adona aici.

Trebuie să vă spun că pe lângă modelele frumoase de pe site, calitatea produselor e un mare plus.  Am fost foarte plăcut impresionată și de modul de ambalare. Geanta nu a venit mototolită sau îndoită, ci exact ca în poza de pe site, fără cute și îndoituri, ambalată într-o cutie pe măsura dimensiunii genții.

Am mai avut surpriza să comand de pe alte site-uri de genti dama și să primesc geanta mototolită în ultimul hal. Adona își respectă clienții, prin produse calitative, care ajung la tine așa cum trebuie: ireproșabil.

De pe site-ul Adona îmi plac toate gentile, dar am ales 3 modele de posete care mă inspiră.

Mi-a atras atenția acest model de geantă office, care se potrivește de minune cu ținute elegante. Datorită combinației de culori se poate asorta cu multe combinații de haine.

Pentru ținute casual, o geantă model floral poate fi o alegere excelentă. Îmi plac modelele florale atât în materie de haine, cât și accesorii, iar o gentuță în acest ton aduce un strop de culoare și veselie chiar și în plină iarnă.

Tot navigând pe site, am descoperit geanta care se transformă într-un rucsac. M-a încântat foarte mult ideea, căci în acest fel, cu aceeași bani ai și o geantă office, dar și un rucsac. La serviciu, o poți purta pe umăr sau de baretă, iar în timpul liber, la cumpărături, ca rucsac. Interesant, nu?

Sper că vă plac alegerile mele! Pentru mai multe gentute si posete dama la modă, Adona vă așteaptă pe site cu modele inspirate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation