Geanta Malaga Red de la Jadu – Review Complet. Păreri, Sfaturi, Idei

Geanta-Malaga-Red

Îmi plac culorile, sunt parte din mine și le port cu mare drag. Nu știu cum sunteți voi, dar acasă am o mulțime de genți de toate culorile, niciodată nu am prea multe.

Când am descoperit site-ul Jadu, nu am putut rezista tentației de a adăuga în coș o geantă roșie superbă. Mi se potrivește perfect, este parcă mult mai frumoasă decât în poze. Roșul mă caracterizeză, este simbolul energiei pozitive, al iubirii, al eleganței desăvârșite.

Această geantă întruchipează perfecțiunea în materie de genți: nu este nici prea mare, nici prea mică, oricum încap destuuule în ea, are 2 compartimente, se poate purta pe umăr sau simplu în mână. Bareta de umăr se poate detașa iar geanta purtată simplu.

Review: Gel de duș cu ulei de măsline, maghiran si pere Beauty Medi Care


În această mini vacanță, am avut ocazia să testez gelul de duș cu ulei de măsline, maghiran și prickly pear de la Medi Care.

DESCRIEREA OFICIALĂ: calmează, protejează și tonifică pielea, nu o deshidratează sau irită.

PĂREREA MEA: Îmi place mult mirosul dulceag de pere, este un produs care hidratează pielea. O adevărată plăcere pentru simțuri și un răsfăț ideal pentru piele. Pielea se simte hidratată, catifelată. Varianta mini travel size este ideală pentru călătorii.

Despre cosmeticele Beauty Medi Care sunt de menționat următoarele:

– nu conţin parabeni, uleiuri minerale, silicon sau SLS, SLES;
– nu sunt testate pe animale;
– sunt testate dermatologic pentru posibile reacţii adverse ale pielii;
– sunt produse în Grecia şi calitatea lor este monitorizată şi testată la fiecare lot de producţie;
– au fost notificate la Uniunea Europeană şi Asociaţia Naţională de Medicină din Grecia.

Nu ocoliți produsele Beauty Medi Care sunt produse fără parabeni, benefice pentru îngrijirea corpului într-un mod cât mai sănătos și natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation