De ce să-ți cumperi pandantive din argint cu zodii?

pandantive-cu-zodii-din-argint

Bijuteriile din argint sunt foarte căutate, deoarece sunt versatile. Arată bine cu orice ținută! Totuși, te-ai gândit vreodată să încerci să porți pandantive cu zodii? Dacă ești o persoană mai superstițioasă, acestea chiar ți s-ar putea potrivi.

O nouă pereche de pantofi te poate face sa te simți foarte bine, la fel si o geanta draguta, insa o bijuterie grozavă te poate ajuta să-ți exprimi stilul personal, într-un mod foarte simplu. Pentru a-si actualiza colecția de bijuterii, trebuie doar sa iti cumperi un nou pandantiv din argint.

Ai început deja curățenia de primăvară?

Este minunat sa deschizi fereastra și să simți briza calda, sa inlocuiesti paturile pufoase cu cearsafurile din bumbac și sa iti bagi cizmele și puloverele in dulap.

Cand vine primavara, chiar și cea mai modestă femeie începe sa poarta decolteuri, sa-si expuna brațele și chiar picioarele minunate.

de-ce-sa-porti-pandantive-cu-zodii-din-argint

Iată cateva informații interesante despre argint:

  • Oamenii iubesc acest metal strălucitor de mult timp. S-au îndrăgostit de el încă de pe vremea cand conducatorii egipteni primeau drept cadouri, obiecte fabricate din argint.
  • Argintul este foarte maleabil și poate fi modelat în aproape orice forma imaginabila.
  • Din cauza acestei maleabilitate, un aliaj, de obicei cupru, trebuie combinat cu argintul, pentru a se întări. Argintul sterling este 92.5% argint și 7.5% aliaj.
  • Dintre toate metalele, argintul pur are cea mai alba culoarea și cea mai mare conductivitate termica si electrica.

Oamenii adora bijuteriile din argint din mai multe motive – sunt utile și frumoase.

Cercetările sugerează ca femeile romane iubeau să poarte pandantive cu zodii de toate felurile. De fapt, ele considerau ca pandantivele sunt simboluri ale bogăției și statutului în societate.

Unul dintre preferatele femeilor din ziua de azi este pandantivul din piatra de luna prins în argint sterling. De asemenea, multe femei iubesc și pandantivele cu cristale Swarovski, populare pentru strălucirea lor eleganta.

Este în regula să-ți faci curățenie în cutia cu bijuterii. Te simți la fel de bine ca atunci cand faci curatenie în casa. Poți și să adaugi la colecția ta un pandantiv din argint strălucitor.

Pandantivele din argint sunt piese personale. Alege-le pe cele potrivite pentru tine și poarta-le cu mandrie!

De ce să porți pandantive cu zodii din argint?

Zodia ta joacă un rol important în a descoperi cine ești tu cu adevărat. Cu toate că fiecare persoană este diferită, anumite trăsături sunt asemănătoare pentru persoanele născute în aceeași zodie.

Având în vedere ca semnele astrologice sunt atât de importante, pentru a te cunoaște mai bine pe tine însăți, ar trebui să porți un pandantiv cu zodia ta.

Cum găsești bijuteria poitrivita?

Pentru a găsi pandantivul potrivit, trebuie să te gândești la stilul tău. Îți place să porți haine casual sau să fii îmbrăcată formal? Dacă ești genul de personaă care preferă îmbrăcămintea casual, cel mai probabil vei dori să porți bijuterii ale unui stil casual.

Dacă ești genul care este mereu îmbrăcată la patru ace, ar trebui să cauți pandantive cu zodii care să se potrivească pentru stilul tău.

Cu toate astea, nu doar stilul vestimentar este important, ci și personalitatea. Atunci când cumperi o astfel de bijuterie, asigură-te ca se aseamănă cu personalitatea ta.

Cauta pandantive cu zodii care să fie compatibile cu personalitatea ta: asfel vei reuși să te simți mai apropiată de bijuteria respectiva.

Concluzie

Ai toate motivele să porți pandantive din argint cu zodii. Ține cont de sfaturile de mai sus pentru a le găsi pe cele potrivite. Astfel vei ști cel mai bine cum se poartă acestea și cum te poți simți mai apropiat de ele. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation