Crema microderm – Abraziune Gerovital. Recenzie Completă

Crema-microderm

Astăzi a venit timpul să vă prezint crema microderm- abraziune Gerovital

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Crema utilizează cristale naturale de corindon, piatră cu duritate comparabilă cu a diamantului, care, ȋn formă perfect transparentă, formează rubinele şi safirele. Forma particulară a cristalelor permite o microdermabraziune eficientă.

Crema ȋmbunătăţeşte tonusul şi textura pielii, cu rezultate excelente pentru majoritatea tipurilor de ten, cu excepţia tenului cuperozic, cu acnee rozacee sau iritat.

Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii.

Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilorși îmbătrînirea prematură a pielii.

PĂREREA MEA

Are un miros plăcut, pompița dozatoare este perfectă, căci se aplică exact cât ai nevoie. Eu am tenul gras, așa că pentru mine tot ce înseamnă creme de curățare sau geluri sunt de încercat. Crema nu m-a dezamăgit, căci curăță delicat pielea, lăsând-o curată, dar în același timp hidratată. Nu usucă tenul și nici nu produce iritații.

Cu această ocazie, am aflat că pe lângă uleiul din flori de mac, conține extract willou bark, acid salicilic, ulei inca omega și extract de piper sichuan. Extractul Willou bark, cu acid salicilic natural, ajută la curăţarea porilor şi stimulează procesele de reînnoire celulară.

Uleiul Inca omega regenerează, Uleiul din Flori de Mac şi Extractul de piper Sichuan calmează pielea.

Este un produs ideal pentru curățarea delicată a tenului, fiind recomandat pentru persoanele cu ten deshidratat, iritat sau pentru apariția ridurilor. Având tenul cu tendințe de îngrășare, am observat că acesta nu mai este uleios, așa că recomand cu drag acest produs

Se recomandă folosirea unei creme hidratatante, eu am folosit crema nutritivă  de la Farmec tot pe bază de ulei din flori de mac.

CUM SE APLICĂ?

Se foloseşte o dată pe săptămănă, masând uşor căteva minute, ȋn funcţie de particularităţile tenului. Pe piele rămân la final cristalele, care se ȋndepărtează prin spălare cu apă, după care se aplică o cremă hidratantă, emolientă, calmantă.

După microdermabraziune se va evita expunerea pielii neprotejate la soare, tratamente cosmetice de albire a tenului, tratamente cu retinoizi etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation