B.U in action Active Release – Recenzie

B.U. In Action

Recunosc că în materie de deodorante sunt foarte fixistă, dar din când în când trebuie să depăsesti propriile idei invechite și să încerci lucruri noi. Astfel, am testat deodorantul B.U in action

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Noul antiperspirant B.U. in action Active Release are o formulă îmbogatita cu extracte de flori salbatice si tehnologie de eliberare parfum ce asigura protectie îndelungată (48 ore) prin eliberarea treptata a aromelor.

Tehnologia de încapsulare ce neutralizeaza mirosul neplacut

B.U. in action Active Release aduce împreuna parfumul revigorant si tehnologia inovatoare a încapsularii, care elibereaza treptat parfumul de flori salbatice în timp ce protejeaza pielea axilei împotriva transpiratiei si a mirosului neplacut, pe tot parcursul zilei.

Datorita acestei tehnologii, mirosul neplacut este neutralizat imediat ce antiperspirantul intra în contact cu transpiratia, notele florale asigurand o senzatie placuta pentru mai mult timp.

PĂREREA MEA

Antiperspirantul perfect pentru mine nu trebuie să lase urme albe pe haine, să fie fresh și să lupte împotriva transpirației. B.U in action m-a convins în primul rând pentru că senzația de fresh s-a menținut întreaga zi. În plus, nu am avut surprize neplăcute să păteze hainele. Un deodorant care merită toți banii, ideal pentru o femeie activă, mereu în acțiune.

Gama in action mai contine inca cinci variante: Protect Plus, Sensitive, Fresh & Clean, Soft Skin si Tender Touch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation