Cremă pentru picioare Beauty Medi Care – Review Complet. Merită Cumpărată?

Cremă-pentru-picioare-Beauty-Medi-Care

În materie de îngrijirea picioarelor, din geanta nostră de produse nu trebuie să lipsească o cremă răcoritoare, dar în același timp hidratantă.

Am descoperit recent brandul de produse de îngrijire Beauty Medi Care, produse fără parabeni pe bază de ulei de măsline, așa că am încercat și crema de picioare cu ulei de măsline, chiparos și mentă.

DESCRIEREA OFICIALĂ

Cremă pentru îngrijirea picioarelor, cu extract de chiparos și ulei esențial de mentă, acestea conferă o senzație calmantă și răcoritoare picioarelor obosite sau umflate, uleiurile naturale hidratează și hrănesc pielea uscată și crăpătă.

PĂREREA MEA

Am început să testez crema într-o zi când umblasem foarte mult pe jos, prin oraș și picioarele mele erau umflate și mă dureau. De îndată ce am aplicat-o am simțit cum picioarele mele se răcoresc imediat, datorită uleiului esențial de mentă.

Miroase grozav, are un miros fresh fructat. Intră destul de repede în piele, și nu trebuie aplicată în cantitate foarte mare, căci e destul de spornică.

E de-a dreptul genială această cremă, căci e foarte răcoritoare, pe lângă faptul că e și foarte hidratantă. Vă recomand cu drag acest produs, mai ales că în sezonul cald, trebuie să avem grijă deosebită picioarelo

r. Este un produs fără parabeni, care hidratează delicat pielea îngroșată și chiar crăpat. Crema de picioare cu ulei de măsline, chiparos și menta e micul meu secret pentru picioare catifelate și hidratate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation