Apa de toaleta Tesori d’Oriente Mosc Alb – Recenzie Completă

Gânduri-bune

Salutare, dragele mele! Mai e puțin și vom trece în alt an, cu speranțe și vise noi. Azi aș vrea să vă prezint un produs pe care l-am descoperit sub forma unui gel de duș, și pentru că mi-a plăcut tare mult, fetele de la TheCover mi-au trimis și parfumul Tesori d’Oriente mosc alb. Review-ul gelului de duș îl puteți citi aici

DESCRIEREA OFICIALĂ

Gama Tesori d’Oriente cu Mosc Alb răsfaţă simţurile şi scoate în evidenţă rafinamentul, delicateţea şi puritatea femeii învăluite într-o aură misterioasă.

PĂREREA MEA

Este apă de toaletă, nu parfum, însă persistă destul de mult pe piele. Desigur, persistența unui parfum depinde și de ph-ul pielii. Aroma este unică, e foarte greu de descris in cuvinte, dar sunt diferite de alte parfumuri de pe piața. Toata gama Tesori are un farmec aparte și te poartă în povești orientale. În această perioadă, găsiți multe seturi cadou la prețuri accesibile, și puteți oferi un cadou aparte unei femei speciale din viața ta. Recunosc că am devenit fană a moscului alb, este un parfum dulceag și romantic care mie mi se potrivește foarte bine.

Dacă vă întrebați ce e moscul, aflați că în trecut în industria de parfumuri, se folosea moscul de la căprior, adică o substanță secretată de acest animal. Astăzi, moscul este obținut din alte ingrediente cum ar fi ambrette, angelica, sau galbanum sau produs artificial. Moscul are o aromă sepcială, este folosit în compoziția multor parfumuri, iar mirosul său e o combinație de dulce, lemnos și condimentat.

PRET RECOMANDAT: 26.04 lei

Din aceeași gamă Mosc Alb puteți găsi:

  • Deodorant 150 ml, 11.41 lei
  • Cremă de duş 250 ml, 11.53 lei
  • Cremă de corp 300 ml, 24.80 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation