Gel de duș cu lăptisor de matcă și ulei de macadamia Apidermin – Recenzie Completă. Păreri, Preț și Sfaturi

gel-de-dus

Salutare, dragele mele! Îmi e tare greu să mă acomodez cu frigul de afară, ca să nu mai spun că în orașul nostru în următoarele luni nu vom avea căldură în calorifere. Ciudat lucru într-un oraș european, dar cam așa stau lucrurile în România.

În zilele acestea friguroase, am avut un aliat de nădejde care mi-a oferit răsfăț și hidratare sub duș.

Despre Complexul Apicol Veceslav am scris în nenumărate ori, au produse deosebit de bune pe bază de miere de albine, fără parabeni, conservanți și coloranți. Gelul de dus cu lăptișor de matcă și ulei de macadamia mi-a răsfățat pielea în acest început de sezon rece.

DESCRIEREA OFICIALĂ

Răsfatul apicosmetic pentru  dus Apidermin reuneste curatarea profunda a propolisului cu proprietatile antirid  ale laptisorului de matca ajutat in lupta impotriva imbatranirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de  macadamia. Pielea este mentinuta mereu tanara de laptisorul de matca si uleiul de nuci de macadamia.

Laptisorul de matca este o hrana regala, complex de vitamine, cel mai puternic aliat natural in lupta impotriva ridurilor ce  hidrateaza pielea si stimuleaza regenerarea celulelor. Uleiul de nuci de macadamia, cu un inalt nivel de antioxidanti, bogat in Omega 7 este un supliment antirid  alaturi de laptisorul de matca.  Fiind repede absorbit de piele, uleiul de nuci de macadamia  lasa o senzatia de catifelare a pielii imediat dupa dus.

PĂREREA MEA

Mirosul nu este pregnant, se simte însă mireasma de miere, dar nu exagerat. Nu este un gel de duș parfumat, ci are un miros ușor dulceag, foarte discret. În schimb, încă din timpul dușului simți cum îți îngrijește pielea delicat, lăsând-o foarte fină. Pielea nu râmâne doar foarte fină, dar și hidratată, ceea ce e un mare plus, pentru că în sezonul rece, pielea mea mai are tendințe de a se usca.

Efectul de hidratare se păstrează mult timp pe piele, dar și senzația de catifelare. Mirosul nu este parfumat, dar pe piele se simte o aromă dulceagă, discretă.  Consistența este destul de lichidă, și este foarte spornic, căci nu trebuie o cantitate mare pentru a face spumă.

Ingredientele din gelul de duș: uleiul de macadamia și lăptișorul de matcă au proprietăți antirid, deci pe lângă hidratare și catifelare, pielea va fi ajutată în procesul de îmbătrânire.

Recomand acest produs pentru o hidratare naturală a pielii cu ingrediente fără parabeni și coloranți, iar raportul calitate-preț e perfect. Preț recomandat: 8.80 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation