Tesori d’Oriente cremă de corp Hammam – Review Complet

crema-corp-Tesori-d’Oriente

Cu câteva zile înainte de ziua mea, am primit un colet supriză de la echipa The Cover. Le mulțumesc pe această cale că s-au gândit la mine. Sunteți grozave! Mii de mulțumiri!

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Ritualurile de îngrijire ale Marocului au inspirat crearea cremei de corp Hammam. Îmbogăţită cu iconicul ulei de argan, crema hrăneşte în profunzime pielea, hidratând-o, redându-i elasticitatea şi conferindu-i o fineţe incredibilă.

Aroma Marocului este transpusă în note de iasomie senzuală de Sambac, flori de portocal radiante şi clementine. O desfătare pentru simţuri.

PĂREREA MEA

Mirosul este greu de descris în cuvinte, căci este un parfum exotic, care te duce clar cu gândul la poveștile din O mie și una de nopți. E un amestec de flori cu ceva fructat, un parfum pe care l-am întâlnit doar la produsele Tesori.

Crema am folosit-o după duș, și mi-a plăcut că intră foarte repede în piele, și lasă pielea parfumată. Parfumul se menține suficient timp pe piele. Nu doar parfumează, dar pielea se simte hidratată mult. Este un produs care a venit la fix, mai ales că în sezonul rece trebuie să avem mai multă grijă de pielea noastră, care din cauza frigului se poate usca.

Tocmai de aceea, voi folosi această cremă cu mare drag, căci îmi place senzația de hidratare, dar și parfumul discret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation