Camaleon Magic Colourstick – Rujul ce își schimbă pigmenții

Camaleon-Magic-Colourstick

Știați ca rujurile Camaleon Magic Colourstick sunt cu adevărat magice?

Nu doar ca rezistă pe buze întreaga zi, însa datorită formulei cu pigmenți speciali se modifica în funcție de nuanța naturală a pielii astfel încât culoarea finală este diferită în funcție de fiecare persoana!

Nici eu nu aș fi crezut descrierea oficială de pe site, dar am rămas plăcut suprinsă că rujul meu verde pe buze a devenit un roz superb.

Eu sincer, nu am mai văzut acest gen de rujuri care să își schimbe culoarea în funcție de pigmentul pielii. Îl găsiți în 4 nuanțe, eu am ales nuanța verde care corespunde unui roz, culoarea pe care o folosesc în general pentru buze.

Este un ruj-creion tare cremos și foarte hidratant, care e o adevărată revelație în acest sezon rece. Spre surprinderea mea, după ce am mâncat rujul era încă pe buze și mult timp după aceea, e un ruj cu adevărat magic. Nu trebuie reaplicat, căci rezistă până la 12 ore pe buze. Il găsiți aici

În zilele friguroase, buzele mele se usucă îngrozitor chiar și cu ruj, dar cu acest ruj, buzele mele chiar au avut parte de hidratarea de care aveam nevoie.

Un ruj care își merită într-adevăr toți banii, pentru că asigură culoare pe buze timp de 12 ore, dar și hidratare maximă. Nu conține parabeni, iar din lista de ingrediente am văzut: aloe vera și vitamina E, ulei de rosa mosqueta(cu efect regenerant asupra pielii). Nota 10/10!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation