Vacanța de iarnă cu buget redus?

Vacanța-de-iarnă

Atunci când vacanța de iarnă se apropie, cu toții suntem entuziasmați: relaxare, timp alături de familie și de ce nu, distracție, sunt câteva dintre activitățile de care abia așteptăm să ne bucurăm.

Chiar dacă nu dispunem de suficienți bani pentru a merge la ski într-una din stațiunile montane din România sau din străinătate, ne putem bucura de o vacanță frumoasă chiar în orașul în care locuim. Iată câteva idei practice pentru o vacanță de iarnă ce nu ne va afecta bugetul:

Patinoarele sunt o alegere excelentă atunci când vreți să vă petreceți timpul și să vă distrați alături de întreaga familie. Nouă ne plac pentru că ne permit să facem sport după mesele grele de sărbători, sunt accesibile atât în aer liber, cât și în interiorul mall-urilor, iar costurile sunt pentru toate buzunarele.

Ieșirile în parc alături de cei mici, devin, odată cu prima ninsoare, întoarceri în copilărie. Puteți face competiții ca de exemplu cel mai înalt om de zăpadă sau cel mai frumos îngeraș, iar cei mai curajoși își pot încerca echilibrul pe derdeluș.

Participați alături de cei mici la evenimentele dedicate sărbătorilor în Mall-uri. Cei mici vor fi încântați să se întâlnească cu Moș Crăciun și spiridușii săi, sau alte personaje de Crăciun, iar cei mari se pot bucura de colinde sau de concertele artiștilor cunoscuți.

Pregătiți ornamente pentru casă împreună cu întreaga familie. Dovediți-vă abilitățile practice și creativitatea și împodobiți întreaga casă cu decorațiuni realizate chiar de voi. Nu doar că veți petrece timp alături de cei dragi, ci în plus veți aduce spiritul sărbătorilor în întreaga casă.

Chiar și atunci când sunteți limitați de un buget sau vă doriți să economisiți, sărbătorile pot fi relaxante și pline de veselie. Tot ce trebuie să faceți este să rămâneți activi, să alegeți activitățile în aer liber în detrimentul televizorului și să petreceți cât mai mult timp alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation