DEJA TE GANDESTI CE ROCHIE DE MIREASA VEI PURTA LA VARA?

ROCHIE-DE-MIREASA

Dupa ce ne-am umplut de vitamina D vreo doua saptamani la soare, ne-am apucat serios de treaba cu gandul la noile modele de rochii si la cerintele mari din domeniu.

Treptat lucrurile au inceput sa se contureze, dar nu gaseam acel ceva care sa incununeze procesul de creatie.

Ocazia nu s-a lasat asteptata prea mult, astfel ca atunci cand ma plimbam linistita prin mall la o tura de shopping, primesc, prin telefon, o propunere inedita de a participa, cu rochii din gama Cosmo Bride, la sedinta foto a revistei Ghidul Miresei, editia de toamna 2017.

Mi s-a parut o idee minunata si am acceptat imediat provocarea, mai ales ca, am fost anuntati ca sedinta va avea ca si fotomodel, o vedeta. Intr-o saptamana am reusit sa finisam modele noi de rochii pline de eleganta si feminitate.

Materialele calitative impreuna cu un design elevat si atentia la detalii au conlucrat spre atingerea unor noi cote de eleganta si rafinament ce definesc specificul Cosmo Bride.

Accentul noii colectii de vara 2018 va fi pus pe o gingasie sofisticata combinata cu o eleganta a designului culminand cu sarbatorirea personalitatii unice a miresei.

Intr-un final s-a dovedit a fi o experienta minunata si credem ca si pe voi va vor seduce noile noastre exemplare de rochii de mireasa. Va invitam sa le probati in magazinul nostrul de pe Calea Grivitei 160A, sector 1, Bucuresti.

Speram ca si Sore s-a simtit incantatoare in rochia creata de noi si ii dorim sa isi indeplinesca visele cele mai frumoase asa cum un fluture soarbe roua de lumina dimineata.

Mai jos, gasiti cateva fragmente din pictorialul realizat de Ghidul Miresei, editia de toamna 2017, careia ii multumim cu aceasta ocazie pentru colaborarea prodigioasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation