Pur Bleuet – Produse YR Pentru Ochii Sensibili

Pur-Bleuet

Bună, draga mea! Ochii pot transmite multe, ei sunt oglinda către sufletul nostru, dar în același timp privirea noastră poate oglindi oboseală, stres, neliniște.

Stresul de zi cu zi își pune amprenta și asupra privirii noastre, de aceea ochii noștri au nevoie de o îngrijire specială.

Ce spuneți de o îngrijire a ochilor cu apă de albăstrele bio? Albăstrelele îmi aduc aminte de copilăria mea, când culegeam aceste flori din lanurile de grâu pentru a face coronițe. Am fost curioasă să încerc noile produse Yves Rocher pentru ochi sensibili. Extractul de albăstrele este cunoscut pentru proprietățile sale calmante.

Apă florală de Albăstrele Bio calmează și împrospătează ochii obosiți. Se aplică produsul pe o dischetă demachiantă și se tamponează zona ochilor. Efectul produsului mi se pare foarte reconfortant, revitalizând zona ochilor.

Puteți să aplicați produsul pe două dischete și să le lăsați pe ochi mai mult timp, pentru un efect de durată, eventual puteți băga dischetele la frigider pentru un plus de prospețime.

Apa florală nu conține alcool și are 98% ingrediente naturale.

Crema pentru conturul ochilor Pur Bleuet reduce pungile de sub ochi și hidratează pielea din jurul ochilor. E un produs care mă ajută foarte mult în această perioadă. Cu un bebe mic, somnul nu mai e ce era odată, așa că am nevoie de o cremă pentru a hidrata zona ochilor și a ascunde semnele oboselii.

Se aplică o cantitate mică, dimineața și seara. Are o formulă non-lipicioasă, care intră repede în piele. Nu conține alcool, deci este perfectă pentru ochii sensibili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation