Sfaturi care mi-au adus 1 milion de cititori in fiecare luna

Aici sunt 2 dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am invatat in ultimii 10 ani pe aceasta tema.

  1. Gaseste un nume bun si un nume de domeniu

Numele de domeniu este ceea ce introduci in bara de adresa pentru a te duce la un site web. De exemplu, in cazul meu este: www.positivityblog.com.

Dar cum poti sa gasesti un nume bun de domeniu si un nume bun pentru siteul tau web?

Ei bine, iti prezint modul in care am facut eu acest lucru:

  • -M-am gandit la un subiect pentru blogul meu: in cazul meu, era vorba de pozitivitate si de dezvoltare personala.
  • -M-am gandit la diferite nume: Dupa ce am gasit un subiect pentru blogul meu, am avut nevoie de aproximativ 30 de minute cu un pix si o foaie si m-am gandit la posibilele nume.
  • -Am renuntat la mai multe nume: am renuntat la unele nume pentru ca erau prea generice si prea plictisitoare, la altele am renuntat pentru ca nu puteau sa descrie cu precizie despre ceea ce era vorba in acel site web.

In cele din urma, alegerea mea s-a redus la un nume care mi s-a parut foarte simplu de tinut minte si care totusi reprezenta foarte bine subiectele despre care imi doream sa scriu.

  1. Fa rost de web hosting

Dupa ce ti-ai gasit un nume propriu sau cel mai bun candidat, trebuie sa intri in mediul online pentru a il inregistra. Poti face acest lucru la un web host, unde o sa primesti de asemenea si spatiu, pentru a iti putea stoca postarile de pe blog, fisierele, imaginile si altele, care, adunate impreuna, reprezinta siteul tau web.

Unul dintre cele mai populare si mai recomandate web hosturi (fiind folosit de peste 2 milioane de siteuri web) este Bluehost- fiind folosit de exemplu de WordPress, Problogger.com si de Pat Flynn of Smart Passive Income.

Si cei de la Bluehost au fost destul de draguti pentru a oferi citiriorilor Positivity Blog o oferta limitata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation