Consumul ridicat de lichide poate ajuta la reducerea inflamatiei si la tratarea tusei

Atunci cand te lupti cu o tuse, trebuie sa depui eforturi pentru a introduce destule lichide in sistem. Tusea duce la uscarea cailor aeriene, lucru care poate doar sa creasca nivelul de iritare pe care il simti. Consumul ridicat de fluide de orice tip, in special apa, sucuri naturale si a unor ceaiuri lipsite de cafeina, este un remediu casnic foarte bun pentru a trata o tuse.

Cum poti sa opresti o raceala cu medicamente OTC (“Over The COunter”)

Daca stai si analizezi medicamentele de raceala si de tuse pe care le ai in dulapior, este cel mai bine sa citesti etichetele mai intai. “Cele cu dextrometorfan s-au dovedit a fi mai bune decat medicamentele placebo atunci cand vine vorba de tratarea tusei,” recomanda Russell. Produsele care contin pseudoefedrina pot ajuta la oprirea scurgerilor postnazale si pot, de asemenea, la reducerea tusei ce este asociata cu o raceala. Oamenii ce sufera de hiper tensiune arteriala ar trebui, totusi, sa fie atenti inainte de a folosi aceste produse.

Suplimentele cu usturoi pot ajuta la oprirea unei raceli

Iubesti gustul usturoiului in retete, dar cum ramane cu abilitatea sa de a te face sa nu mai tusesti ? Juriul inca dezbate eficienta usturoiului ca tratament. Unele dovezi sugereaza faptul ca oamenii care iau suplimente cu usturoi au mai putine sanse de a contracta o raceala, dar inca ramane de dezbatut daca ustuoriul te poate ajuta atunci cand esti deja racit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation